Whatsapp Contact

Open

Politica de confidentialitate
Introducere
Respectăm confidențialitatea datelor dvs. și dorim să vă informăm cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale. Politica de confidențialitate de mai jos explică practicile noastre referitoare la datele personale și se aplică la toate informațiile colectate prin intermediul site-ului nostru.
 
Datele colectate
Pentru a vă putea oferi serviciile noastre, putem colecta următoarele categorii de date personale:
 
Informații de contact (cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail);
Informații privind serviciile solicitate și detalii despre produsele pentru care doriti serviciile noastre;
Informații privind plata (dar NU colectăm detalii despre cardurile de credit; tranzacțiile de plată sunt procesate de furnizori de servicii de plată terți cu respectarea celor mai înalte standarde de securitate);
Informații tehnice, precum informațiile despre dispozitivele și browserele dvs. utilizate pentru accesarea site-ului nostru;
Alte informații pe care le furnizați voluntar prin formularul nostru de contact sau prin corespondență cu noi.
 
Scopul colectării datelor
Datele dvs. personale sunt colectate și utilizate în principal în următoarele scopuri:
 
Pentru a furniza serviciile solicitate de dvs.;
Pentru a vă contacta și a vă comunica informații referitoare la serviciile oferite;
Pentru a vă informa cu privire la oferte, promoții sau actualizări ale serviciilor noastre (doar în cazul în care ne-ați acordat consimțământul explicit);
Pentru a analiza și îmbunătăți calitatea serviciilor noastre și experiența utilizatorilor pe site-ul nostru;
Pentru a respecta obligațiile legale aplicabile și pentru a ne proteja drepturile și interesele legitime.
Temelii juridice pentru prelucrarea datelor
Prelucrarea datelor dvs. personale este justificată de următoarele temelii juridice:
 
Executarea unui contract: Prelucrăm datele dvs. pentru a îndeplini obligațiile contractuale și pentru a vă oferi serviciile solicitate.
Consimțământul dvs.: În anumite situații, vă vom solicita consimțământul înainte de a prelucra anumite date.
Interesele noastre legitime: Prelucrăm datele dvs. în scopuri legate de îmbunătățirea și promovarea serviciilor noastre, dar ne asigurăm că interesele dvs. și drepturile dvs. nu sunt afectate în direct.
Obligații legale: Uneori, suntem obligați să prelucrăm datele dvs. pentru a respecta anumite obligații legale, cum ar fi păstrarea facturilor pentru audit fiscal.
Protejarea datelor
Ne angajăm să protejăm datele dvs. personale și să adoptăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea acestora. Accesul la datele dvs. personale este restricționat doar la personalul autorizat, care este instruit să trateze aceste informații cu confidențialitate.
 
Transferul datelor către terți
Nu vom vinde, distribui sau transfera datele dvs. personale către terți în scopuri de marketing direct. Cu toate acestea, putem transfera datele dvs. către terți numai în următoarele situații:
 
Furnizorii de servicii: Pentru a putea oferi serviciile solicitate, putem transfera datele către furnizorii noștri de servicii (de exemplu, procesatorii de plată).
Obligații legale: Putem dezvălui datele dvs. personale dacă este necesar pentru a respecta obligațiile legale.
Retenția datelor
Vom păstra datele dvs. personale numai atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate sau în conformitate cu cerințele legale aplicabile.
 
Drepturile dvs. privind datele personale
În conformitate cu legislația privind protecția datelor, aveți următoarele drepturi referitoare la datele dvs. personale:
 
Dreptul de acces: Aveți dreptul să solicitați o copie a datelor dvs. personale pe care le deținem.
Dreptul la rectificare: Aveți dreptul să corectați sau să completați datele dvs. personale inexacte sau incomplete.
Dreptul la ștergere: În anumite condiții, puteți solicita ștergerea datelor dvs. personale.
Dreptul la restricționarea prelucrării: În anumite cazuri, puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale.
Dreptul de a depune o plângere: Dacă considerați că prelucrarea datelor dvs. personale încalcă legislația privind protecția datelor, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere competentă.
Cookie-uri și tehnologii similare
Site-ul nostru poate utiliza cookie-uri și tehnologii similare pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. a site-ului și pentru a vă oferi o experiență mai bună.
 
Contact
Dacă aveți întrebări, preocupări sau solicitări referitoare la această politică de confidențialitate sau la prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați utilizând informațiile de contact furnizate pe site-ul nostru.
 
Vă recomandăm să revizuiți periodic această politică de confidențialitate pentru a fi la curent cu orice modificări sau actualizări.

© 2024 Cosmin Stanciu

Politica de confidentialitate